• Home
  • Schutting | Veranda | Pergola | Vlonder

Schutting | Veranda | Pergola | Vlonder

Schutting

Een erfafscheiding moet voldoen aan enkele voorwaarden, wil deze echt waarde hebben voor uw tuin en in het verlengde daarvan uw woning. Voor veel mensen is een schutting de ideale erfafscheiding en uiteraard kunt u voor het plaatsen daarvan ook terecht bij Gabriëls Bestrating.

Ook als het gaat om schuttingen moet er kwaliteit geleverd worden in de kwaliteit en het uiterlijk. U bent bij ons aan het juiste adres voor beide zaken.

Wij werken altijd aan de hand van uw wensen.

Zo heeft u bij ons de keuze uit allerlei soorten schuttingen. Wij leveren u de benodigde materialen en zorgen voor een vakkundige plaatsing. U kunt bij ons rekenen op een schutting die uw tuin siert, u privacy schenkt en uw erf afbakent. Door het professioneel plaatsen van uw schutting door onze gedreven en ervaren medewerkers zult u hier vele jaren plezier van hebben. Ook als het weer eens stormt zult u zich geen zorgen hoeven maken over uw schutting.

Wij bieden u een zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding en dankzij een heldere calculatie van de kosten kunt u van ons een vrijblijvende offerte verwachten waar u van uit kunt gaan. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Veranda  

Met een veranda & overkapping kunt u nog veel meer gebruik en plezier halen uit uw tuin dan u nu al doet. Niet alleen zijn er vele verschillende uitvoeringen mogelijk, maar ook als het gaat om de toepasbaarheid. Het kan zijn dat u een handig plekje in de tuin wilt hebben om uw fietsen en gereedschap onder te stallen of u wilt graag een mooi en romantisch plekje in de tuin hebben waar u heerlijk kunt zitten, ook als het regent.

Ook voor uw veranda & overkapping bent u bij Gabriëls Bestrating aan het juiste adres.

Wij geven u een garantie in maatwerk en kwaliteit die onderhevig is aan een sterke duurzaamheid. Maatwerk kan echter alleen gegarandeerd worden als uw wensen geheel helder zijn. Daarom geven wij u alle ruimte om uw wensen aan ons duidelijk te maken.

Niet alleen kunnen wij uw veranda en/of overkapping voor u installeren, ook leveren wij de noodzakelijke materialen. U kunt ons vanzelfsprekend benaderen voor een vrijblijvende offerte en advies. Bij deze offerte maken wij voor u een heldere calculatie van de kosten, zodat u niet tegen verrassingen aanloopt. Daar komt bij dat wij u een zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding geven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

 

NEEM GERUST CONTACT OP


Gabriels Bestrating

  Tinastraat 7, 1336 KR Almere

  info@gabriels-bestrating.nl

  06-22448214